• Hacıbey Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi.No:5 Nallıhan/ANKARA
  • 03217851514
  • [email protected]

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Güneş tarafından “LEADER Tedbirinin Ara Değerlendirilmesi Projesi” kapsamında Nallıhan Yerel Eylem Grubu Derneğimizi ziyaret etti.

Proje çalışma ekibi ile birlikte Denizli, Manisa, Çorum, Amasya ve Kastamonu illerinde bulunan Yerel Eylem Grubu Derneklerini ziyaret eden ve proje uygulama alanlarında incelemelerde bulunan Prof. Dr. Erdoğan Güneş’e Nallıhan Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından Nallıhan’da yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

Yerel Kalkınma Stratejilerin hazırlanması ve uygulanması sürecinde yaşanan sıkıntıların dile getirildiği ve sürdürülen çalışmaların yöreye ne gibi katkılar sağladığının istişare edildiği ziyarette Nallıhan ilçesinde kırsal kalkınmaya etki sağlayabilecek potansiyellerin ve halkın harekete geçirilmesi bakımından Yerel Eylem Derneği Grupların bölgelerinde önemli bir vazifeyi üstlendikleri belirtildi.

Ziyaretin sonunda Nallıhan Yerel Eylem Derneği tarafından ilçede gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerine katılan kursiyerler ile görüşmeler yaparak verilen eğitimlerin kendilerine ne gibi katkılar sağladığı konusunda bilgiler alan Prof. Dr. Erdoğan Güneş’e Nallıhan ilçesinin tarihi, kültürel yapısı ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler verildi.